0 Vergelijken

VETstyle: Het hele verhaal

''Een dier met een optimaal immuunsysteem wordt minder snel ziek of is sneller weer beter.''

Onze geschiedenis

Wie een betere wereld wil, moet daarvoor ook zelf het initiatief nemen. Dat is de gedachte waarmee Jan Zwart ruim 50 jaar geleden als eerste begon met het ontwikkelen en aanbieden van ecologisch verantwoorde producten met een minimum impact op het milieu en de gezondheid. Ecologie en de natuurlijke kringloop met haar brede diversiteit vormen hierbij een uitgangspunt. Sinds de jaren 70 vermarkt het bedrijf homeopathische diergeneesmiddelen. De VETstyle diergeneesmiddelen, maar ook de andere producten (aanvullende diervoeders, aanvullende dieetvoeders en verzorgingsproducten) ondersteunen de natuurlijke processen en leveren een duurzame bijdrage aan het immuunsysteem van dieren.

Onze visie

Wij geloven in het zelf herstellend vermogen van het dier. Maar soms hebben dieren een steuntje in de rug nodig. VETstyle vermarkt exclusieve en duurzame producten waarbij de kwaliteit gewaarborgd is door wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring. Het zelfherstellend vermogen en het dierenwelzijn staan hierbij centraal. Ontwikkelt vanuit het oogpunt, op een duurzame veestapel.

Het zijn producten waarbij de bijwerkingen minimaal zijn omdat de gebruikte ingrediƫnten dichtbij de natuur staan. De diergeneesmiddelen hebben daarom 0 dagen wachttijd voor melk en vlees en zijn prima naast reguliere diergeneesmiddelen/geneeswijzen in te zetten.De producten kunnen zowel curatief als preventief ingezet worden. En de VETstyle diergeneesmiddelen zijn de eerste (sinds 6 oktober 2020) homeopathische diergeneesmiddelen met indicatie en UDA (uitsluitend op recept en door dierenarts afleveren) registratie op de markt.

Eerste homeopathische middelen officieel geregistreerd
Eerste homeopathische middelen officieel geregistreerd

Vanaf oktober 2020 hebben de EUROstyle diergeneesmiddelen Pyrogenium Compositum, Immulon en Coffea Praeparata de Nederlandse diergeneesmiddelenregistratie met indicatie en officiĆ«le UDA-registratie. Het is uniek dat homeopathische diergeneesmiddelen deze wettelijke erkenning krijgen.

Lees meer
Lees meer
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief