0 Vergelijken

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ons, onze producten of onze service? Hieronder staan de meest gestelde vragen voor u op een rij. ​Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier, stuur een mail naar vetstyle@eurostyle.nl of bel naar 0516 - 43 21 22.

Algemene vragen

Nee, niet alle producten van VETstyle zijn homeopathisch. Vier producten zijn homeopathisch namelijk, Pyrogenium Compositum, Immulon Injectie, Immulon Oraal en Coffea Praeparata. Deze diergeneesmiddelen zijn tevens geregistreerd met een indicatie.

Alle producten van VETstyle bevatten ingrediënten die dichtbij de natuur staan. De diergeneesmiddelen hebben daarom 0 dagen wachttijd op melk en vlees en zijn prima naast reguliere diergeneesmiddelen/geneeswijzen in te zetten. De producten kunnen zowel curatief als preventief ingezet worden.

Het vrije kanaal heeft vanaf 6 april 2021 nog voorraad van de UDA middelen Pyrogenium Compositum, Immulon en Coffea Praeparata onder het ECOstyle merk. Deze kunnen zij nog verkopen tot de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Voor de dierenarts

Zakelijke portaal
Wij verwelkomen u graag als partner. Wanneer u zakelijk klant wilt worden bestelt u binnenkort eenvoudig én snel via ons zakelijke portaal. Tot die tijd horen we graag wat we voor uw praktijk kunnen betekenen via vetstyle@eurostyle.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op en vragen u o.a. naar uw NAW gegevens. Vervolgens ontvangt u van ons onze prijslijst en tevens het bestelformulier met de condities. Bellen mag ook via 0516 – 43 21 22 (08.00 - 17.00 uur).

Een order doorgeven kan via onze orderadministratie; orderadministratie@eurostyle.nl met het ingevulde bestelformulier.

Een order op meerdere of verschillende adressen laten afleveren is mogelijk, mits elke aflevering apart wordt doorgegeven aan de orderadministratie; orderadministratie@eurostyle.nl. Let hierbij op het franco orderbedrag per aflevering.

De VETstyle prijslijst en inkoopvoorwaarden dient u op te vragen door een mail te sturen naar vetstyle@eurostyle.nl of door contact op te nemen via het contactformulier.

Uw franco orderbedrag kunt u opvragen bij onze orderadministratie via orderadministratie@eurostyle.nl of via vetstyle@eurostyle.nl.

Ja dat kan. De groothandels Covetrus en NL Pharma hebben onze producten op voorraad of kunnen deze bestellen voor uw praktijk.

Ja, al onze producten zijn terug te vinden in het repertorium van Fidin: https://repertorium.fidin.nl/

Voor de veehouder

Via de knop ‘’Waar te koop’’ bovenaan de webpagina kunt u de praktijken vinden welke onze producten in het assortiment hebben opgenomen. Ook kunt u contact opnemen met uw dierenarts voor de actuele voorraad of mocht de praktijk er niet tussen staan.

Als de desbetreffende dierenarts de producten van VETstyle niet in zijn assortiment heeft opgenomen, kunnen zij dit bij ons of hun groothandel bestellen. Hiervoor dienen zij contact op te nemen door een mail te sturen naar vetstyle@eurostyle.nl of te bellen naar 0516 – 43 21 22.

De diergeneesmiddelen zijn uitsluitend op recept bij de dierenarts te verkrijgen door de UDA-status. Ook het overige assortiment van aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten wordt uitsluitend via de dierenarts verkocht en zijn niet rechtstreeks bij VETstyle te bestellen.

Staat uw vraag er niet tussen?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht